P O Z O R !!! uvedení případných a neočekávaných změn v PLÁNU SBR !

Přehledně: Kdy se co uvolní? Vláda představila plán až do 8. června

Roušky do 25. května

Od 25. května už lidé na veřejnosti nebudou muset nosit roušky - pokud splní podmínku alespoň dvoumetrového odstupu.

Ve vnitřních prostorách, prostředcích veřejné dopravy, v taxislužbách nebo při kontaktu lidí bližším než dva metry bude jejich nošení povinné i dál. „Řešíme v tomto přechodném kroku situace, kdy lidé jsou osamoceni někde na procházce, není nikdo v blízké vzdálenosti kolem nich. V takových případech nebudou muset nosit roušku, v ostatních ano,“ řekl ministr Adam Vojtěch.

fk-sbr -aktualizace 11.5.2020  MŠE v kapli a uzavřených prostorách, zajišťovaných Spolkem Bolevekých rodáků, proto pouze s roušklami ve vnitřních prostorách a s odstupem osob cca 2 metry!

..

NOVÉ !rozvolnění PANDEMIE vládou ČR mění původně uveřejněné aktivity SPOLKU boleveckžchrodáků, dle Plánu SBR 2020

SPOLEk BR si proto dovoluje sdědlit, žei se bude konat Pietní vzpomínková akce na hřbitově v Bolevci, ke 103.výročí výbuchu muniční továrny závodu ŠKODA, dle Plánu SBR 2020 bude dáno včas na vědomí veřejnosti, ÚMO Plzeň 1 a JS ŠKODA a.s. formou Pozvánek, vývěsky a webu SBR.

Zatím za oučasných podmínek, platí upravený Kalendář akcí SBR 2020, umístěný v hlavním MENU WEBU.

Vláda ve čtvrtek dne 30.4.2020 opět uspíšila uvolňování opatření proti šíření koronaviru. Uvolnila pravidla pro používání roušek a posunula také termíny otevření kulturních či sportovních akcí.

Co je dovoleno od 11. května

• konat se mohou sportovní, kulturní a společenské akce s účastí do 100 osob. Mohou se tak konat divadelní představení, otevřou se kina a cirkusy.
  • svatby do maximálního počtu 100 osob
  • otevřou se vnitřní prostory pro trénink sportovců
  • do škol mohou žáci devátých tříd ve skupinách maximálně 15 osob
  • obnoví se činnost zájmových kroužků a výuka základních uměleckých škol
  • do škol mohou vysokoškoláci ve skupinách do 15 lidí, nyní platí omezení na 5 lidí.

Dále budou od 11. května platit už dříve schválené změny, kdy se otevírají:

• všechny provozovny v obchodních centrech
  • provozovny nad 2500 m², které nejsou v nákupních centrech
  • zahrádky v restauracích, hospodách, bufetech, kavárnách, vinotékách, pivotékách (zároveň stále platí prodej přes výdejové okénko)
  • holičství, kadeřnictví, pedikúry, manikúry, solária
  • kosmetické, masérské, regenerační nebo rekondiční služby
  • muzea, galerieě
  • hrady, zámky, skanzeny (venkovní prostory)
aktulizace 30.4.2020fk

14.4.fk.